CROSSFIT FRISTADEN

Att ha roligt på träning är A och O! På Crossfit Fristaden ser vi medlemmarnas träningsglädje som det viktigaste av allt. Vi vet nämligen att om du har kul så presterar du bra och utvecklas för varje träningspass På Crossfit Fristaden leder glädjen och gemenskapen till fantastiska resultat oavsett vad ditt personliga mål är med träningen.

Crossfit Fristaden finns i Eskilstuna och är en Crossfitbox där gemenskap och träningsglädje är hörnstenarna i vår verksamhet. Vi lever efter filosofin att rolig träning gör att du kommer tillbaka nästa dag och nästa dag… Då kommer också resultaten och du når dina egna mål.

Oavsett om du är nybörjare, elittränad eller bara sugen på att ta din träning till nästa nivå och utmana dig själv så ser vi fram mot att få sig dig i boxen.

Crossfit tränas konstant varierat vilket innebär att det varje dag är nya kombinationer av övningar på menyn. Träningen på de coach ledda passen såväl på ”Open Gym ytan” där man kan träna individuellt görs med kroppsvikt, skivstänger, kettlebells, rep, ringar, riggar, roddmaskiner, assault bikes, skiergs, hantlar, hopprep och mycket mer. Visst låter det väldigt roligt?

Utveckling i träning ser vi som väldigt viktigt för att hålla intresset och glöden vid liv. Därför har vi fantastiska coacher som ser varje individuell deltagare som hjälper dig med tekniken och peppar dig under varje pass att orka lite, lite mer. I boxen finns också möjlighet att köra PT-timme med någon av våra coacher, massage, individuell träningsprogrammering, kostprogram, Yogi wod och mycket mer.

Till Crossfit Fristaden kommer du för att träna, men du får också en underbar stämning, härliga träningskompisar och ett härligt häng på köpet.

DAGENS PASS OCH OPEN GYM!

Under hela veckorna så erbjuder vi Coach ledda pass där du får utmana dig själv i om trygg miljö omringad av människor av samma skrot och korn. Vi använder skivstänger, kettlebells och andra redskap för att förbättra vår styrka, kondition, koordination och teknik.

Ett nytt pass varje dag som inspirerar dig och som aldrig är det andra likt. Medlemmar har på Fristaden också tillgång till Boxens alla redskap och Open Gym ytorna för individuellt anpassad träning varje dag.

VEM KAN TRÄNA PÅ FRISTADEN?

Crossfit Fristaden är verkligen för alla! Varje klass är anpassnings och skalbar för just dina förutsättningar och våra coacher skapar din utmaning varje dag och lägger träningen på helt rätt nivå. Oavsett om du tränar en dag i veckan för ditt eget välbefinnandes skull eller om du satsar hårt med stora mål framför dig så passar det in i Crossfit.

FÖRENINGSTRÄNING!

Crossfit är en fantastisk träningsform för utveckling till de allra flesta sporterna eftersom styrka, kondition, koordination och vilja är viktiga komponenter inom Crossfit Vi har erfarenheten av lagträning och erbjuder träning för lag eller föreningar där vi styr träningen mot målet för specifika idrotten.

Företag och större grupper av olika slag är också såklart välkomna att känna på Crossfit. Är du chef, tränare eller ansvarig och vill veta mer. Om du kontaktar oss så hjälper vi till med försäsongsträningen, friskvårdstimme eller teambuildingen.

WOD

        

Aktuellt